Ekrem Çulfa Dr Ekrem Çulfa Aile Evlilik Çift Terapistleri
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/psikolojikdanismanlar
  • http://www.twitter.com/724psikoloji

Evlilik Terapistleri
Destek Hattı : +90 544 724 36 50

Tanışma ve Flört Dönemi
Tanışma ve Flört Dönemi Nedir? Kız ve Erkekler Bu Dönemde Nelere Dikkat Etmeliler.
Söz ve Nişanlılık Dönemi
Söz ve Nişanlılık Döneminde Eş Adaylarının Birbirini tanımaları için neler yapmalılar, Nelere Dikkat etmeliler.
Evlilik ve Ebeveynlik
Evliliğinizi daha sağlıklı yürümesi ve Daha iyi çocuklar yetiştirmek için yardımınıza hazırız.
Aldatma, Boşanma, Ayrılma
Aldatma ve Sonuç olarak Boşanma ve Ayrılma istenmeyen bir durumdur. Bu dönemi daha sağlıklı geçirmenize yardımcı olalım.
AİLE EVLİLİK KOÇU TELEFONU 0505 767 5885
İstanbul, Besiktaş, Nişantaşı, Psikolog
Kadıköy ,Bakırköy, Fatih, Mecidiyekoy
Hava Durumu
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar38.104738.2574
Euro43.803643.9791
Saat
Takvim
Aile Bireysel Çift Evlilik Terapisti Çocuk Ergen Pedagogu 0532 158 35 55
HER ŞEYİ KAFAYA TAKIYORUM NE ÖNERİRSİNİZ?
03/09/2024
HER ŞEYİ KAFAYA TAKIYORUM NE ÖNERİRSİNİZ? Her şeyi kafaya takmak, stres ve kaygıyı artırabilir. Bu durumu yönetmek için bazı stratejiler uygulayabilirsiniz: Farkındalık ve Meditasyon: Günlük meditasyon veya derin nefes egzersizleri yaparak zihninizi sakinleştirin. Farkındalık pratiği ile anı yaşayın, düşüncelerinizi gözlemleyin ama onlara takılmayın. Düşünceleri Yazın: Aklınızdaki düşünceleri bir deftere yazmak, onları dışa vurmanın etkili bir yoludur. Yazma süreci, düşüncelerinizi organize etmenize yardımcı olabilir. Zaman Sınırlaması Belirleyin: Düşüncelerinize belirli bir zaman dilimi ayırın. Örneğin, her gün 10 dakika endişe düşüncelerinizi düşünmek için ayırabilirsiniz. Süre dolduğunda, başka aktivitelere geçin. Aktif Olun: Egzersiz yaparak, yürüyüşe çıkarak veya sporla ilgilenerek stresi azaltın. Fiziksel aktivite, endorfin salgılar ve ruh halinizi iyileştirir. Sosyal Destek Alın: Duygularınızı güvendiğiniz arkadaşlarınızla veya aile üyelerinizle paylaşın. Sosyal etkileşim, yalnızlık hissini azaltabilir. Hobiler ve İlgi Alanları: Sevdiğiniz aktivitelerle meşgul olun. Sanat, müzik, spor gibi hobiler, zihninizi dağıtmanıza yardımcı olabilir. Yeni bir şey öğrenmek, dikkatinizi başka bir yöne çekebilir. Profesyonel Destek: Eğer düşüncelerinizi yönetmekte zorluk yaşıyorsanız, bir psikolog veya terapistten yardım almayı düşünebilirsiniz. Profesyonel destek almak , daha derinlemesine stratejiler geliştirmekte yardımcı olabilir. Bu stratejiler, zihinsel sağlığınızı destekleyerek stres ve kaygıyı azaltmanıza yardımcı olabilir. Unutmayın, değişim zaman alabilir; sabırlı olun. Daha fazla bilgi almak için Mylife Psikolojiyle iletişime 0533 373 81 23 📲 geçebilirsiniz.


108 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ÇİFTLER ARASI KÜSLÜK, DARGINLIK, ALINGANLIK VE KIRGINLIKLAR NASIL ÇÖZÜLÜR ÖNERİLERİNİZ NELERDİR? - 25/01/2025
Çiftler arasında yaşanan küslük, dargınlık, alınganlık ve kırgınlıklar, ilişkilerde sıkça karşılaşılan sorunlardır. Bu tür durumlar, doğru iletişim ve anlayışla çözülebilir. İşte bu tür sorunları çözmek için bazı öneriler:
TÜKENMİŞLİK SENDROMU'NDAN ÇIKMAK VE ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİKTEN KURTULMAK - 20/01/2025
Tükenmişlik ve öğrenilmiş çaresizlik, bireylerin iş, eğitim ve kişisel yaşamlarında karşılaştıkları kronik stres ve başarısızlık deneyimleri sonucu ortaya çıkan psikolojik durumlardır.
FERDİ TAYFUR & ARABESK ŞARKILARI’ NIN TOPLUMUMUZA KATTIĞI PSİKOLOJİK, PEDAGOJİK, SOSYOLOJİK VE MİLLİ - 06/01/2025
Ferdi Tayfur, Türk arabesk müziğinin önemli temsilcilerinden biridir ve eserleri, toplumsal duyguları, aşkı, ayrılığı ve yaşamın zorluklarını derin bir şekilde yansıtır.
KARISI İLE BİR TAKIM HATALAR YAPIP PİŞMAN OLAN KOCA, DEĞİŞİR Mİ? 🤔 - 23/12/2024
Karısı ile çeşitli hatalar yapıp pişman olan bir erkeğin değişip değişmeyeceği konusu, psikoloji ve sosyoloji alanlarında önemli bir yer tutar. Bu konuda yapılmış literatür taraması, birkaç ana tema etrafında şekillenmektedir:
"UYUYAMIYORUM, YİYEMİYORUM VE İÇEMİYORUM" - 09/12/2024
"Uyuyamıyorum, yiyemiyorum ve içemiyorum" gibi durumlar, genellikle stres, kaygı veya depresyon gibi psikolojik sorunlarla ilişkilidir.
KONUŞMA NARSİSTLİĞİ - 29/11/2024
Konuşma narsisliği, kişinin kendisini başkalarından üstün görerek sürekli konuşma ihtiyacı duyması, dinlemeyi reddetmesi ve sohbeti kendi üzerine çekme eğiliminde olmasıdır.
ÖZSEVGİ & KARI-KOCA SEVGİSİ - 18/11/2024
Özsevgi ile eşimize olan sevgi dengesini nasıl dengeleriz?, Bunun için neler yapmalıyız?, Neler yapmamalıyız?
"İLİŞKİLERİNİZİ ÖLDÜREN 5 ŞEY: - 03/11/2024
1. Karşı tarafı değiştirmeye çalışmak, 2. Onu anlamak için artık çaba sarf etmemek,
ŞEHİTLİK - 27/10/2024
Şehit Olma Nedir?, Şehitlik Mertebesine Nasıl Ulaşılır?, Şehit Olmanın Psikolojik, Pedagojik, Sosyolojik, Milli Manevi Yorumları Nelerdir?,
 Devamı